Onze populairste thermo producten

 


 

 

Heat Keeper thermo producten

 

Thermo kleding gemaakt voor warmte!

 

De thermo producten van Heat Keeper bieden ongekende warmte dankzij de doorontwikkelde thermo technologie die wordt gebruikt bij het maken van deze goede en betaalbare thermo- kleding. Ideaal om te dragen tijdens de koude wintermaanden voor extra bescherming.

 

 

In deze webshop vind je verschillende thermo producten. Zo bieden wij naast thermoshirts en thermoleggings voor dames en heren ook handschoenen, thermosokken, mutsen en balaclava's. Je kunt de producten los kopen, maar je kan ook gebruik maken van onze aantrekkelijke combinatie aanbiedingen.

 


 

Heat Keeper product reviews

 


 

Echt warme thermokleding

"Ik heb vaak last van de kou. Op mijn werk, buiten en zelfs thuis. Toen ik las over Heat Keeper thermokleding ben ik gelijk gaan Googlen en kwam ik uit op jullie shop. Ik heb het nu een stuk minder koud en ben erg te spreken over de prijs / kwaliteit verhouding."

Esmee , 4 oktober 2015

 

Super mooi thermo pakje!

"Ik was voor mijn trip naar de ardennen op zoek naar nieuwe thermokleding en deze bij jullie besteld. Na de snelle levering gelijk goed uitgetest tijdens een lang weekend en het bevalt prima!"

Diederik , 1 oktober 2015

 

Gerulde sokken

"Voor mijn man kocht ik bij jullie twee paar thermosokken met de 'loop voering'. De sokken zijn bijzonder zacht aan de binnenkant en de voering zorgt naast warmte ook voor extra demping in de schoenen. Dit is erg prettig tijdens het wandelen. Helemaal tevreden."

Janita , 12 september 2015

iPhone proof handschoenen

"Zag deze handschoenen ergens hangen en later online bij jullie besteld. Ze zitten prima en ik kan zonder ze uit te doen mijn telefoon opnemen! Wat een uitkomst."

Charlie , 1 september 2015

 

Thermo kleding aanbieding

"Via een aanbiedingsite kwam ik hier terecht en direct leuke korting meegepakt op een volledige outfit. Vind zelf de muts net iets te warm, maar de andere items zitten heerlijk en zijn lekker warm."

Pieter , 25 augustus 2015

 

Heerlijk die warmte!

"Draag de hele winter lang thermokleding onder mijn normale kleren voor extra warmte. Omdat jullie prijzen zo aantrekkelijk zijn heb ik een setje besteld om te proberen. Het bevalt erg goed en ik ben langzaamaan al mijn oude thermokleding aan het vervangen."

Michel , 12 september 2015