Over ons

Deze webshop is onderdeel van Source International en specialiseert zich in de thermo producten van het merk Heat Keeper. In het verlengde van dit hebben wij een paar webshops dat zich specialiseert in thermo- en werksokken.

Team
Het team van Heatkeeperthermo.nl bestaat uit een klein team dat verantwoordelijk is voor meerdere webshops binnen de textiel industrie. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring met textiel, kunnen we je in alle gevallen helpen met vragen over de thermo producten die we verkopen.


Omdat we dag en nacht in de weer zijn met ondermode, hebben we veel ervaring met de producten die je vind in deze webshop.

Ervaar werk
Voor de verzending en afhandeling van productverwerking werken wij samen met Ervaar werk. Ervaarwerk is een maatschappelijk betrokken, commercieel werkervaringsconcept wat zich richt op het aanbod van ervaringsplaatsen en beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ervaarwerk wil een plek bieden aan mensen die de stap willen maken naar een leven, waarbij het component werk een waardevolle aanvulling op hun dagelijkse routine is.


Dankzij Ervaar Werk kunnen we een groot aantal orders per dag verwerken en kun jij rekenen op een systematische en nette afhandeling van je bestelling.