Veelgestelde vragen

Op deze pagina houden we een overzicht bij van de vragen die we vaker dan eens krijgen per e-mail of telefoon. Zo kun je snel het antwoord vinden op de meest voorkomende vragen over onze producten en/of webshop. Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op de site? Stel hem dan gerust via e-mail of telefoon.


1.Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?


Voor bestellingen in Nederland worden de verzendkosten berekend op basis van gewicht en het soort pakket. De verzendkosten liggen afhankelijk van het aantal producten tussen de €3,80 en €5,-. Voor Bestellingen uit België betaal je standaard €9,-. Je kunt de verzendkosten laten berekenen op de 'winkelwagen' pagina door je postcode in te voeren bij het uitklapmenu met de naam 'Bereken verzendkosten & BTW'. Meer informatie over verzendkosten vind je op onze verzendkosten pagina.


2. Brievenbuspost of pakket?


Wanneer je één product bestelt, dan verzenden we in de meeste gevallen met een brievenbuspakket. Het voordeel daarvan is dat je niet thuis hoeft te zijn wanneer het pakket wordt geleverd. Wanneer je twee of meer artikelen bestelt, zal de bestelling in een normaal pakket worden verzonden via DPD. 


3. Klachten over je bestelling?


Zit je met een klacht of een opmerking over een besteld product? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via e-mail: info@heatkeeperthermo.nl. Ons team zal binnen 1-2 werkdagen reageren op je klacht of opmerking.


4. Ik wil graag op een andere manier betalen, kan dat?


Wanneer de beschikbare betaalmogelijkheden niet mogelijk zijn, kunnen we wellicht een oplossing vinden. Neem in dat geval gerust contact op per mail of telefoon. We helpen je graag verder. Creditcard betalingen zijn alleen mogelijk via Paypal.


5. Ik wil graag grote aantallen van heat keeper kopen, kan dit met korting?


Wanneer je op zoek bent naar een groot aantal Heat Keeper thermo producten, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden de producten niet alleen tegen een zeer scherpe prijs, maar kunnen ook nog eens extra korting bieden wanneer je 25 of meer stuks van een bepaald product wilt aanschaffen. Neem in dit geval telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.